FOTO / Mihai Bendeac, zi plină de emoţii. "Oamenii nu pot înţelege"

+3 click pentru
galerie

Mihai Bendeac © instagram

Este o zi mare şi plină de emoţii pentru Mihai Bendeac! Bunul său prieten şi coleg, Vlad Drăgulin, împlineşte frumoasa vârstă de 28 de ani, iar cu ocazia acestui eveniment important, Mihai Bendeac a ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant.

Mihai Bendeac a făcut public, pe unul dintre conturile sale de pe reţelele de socializare, un mesaj prin care îi transmite colegului său toate urările de bine şi îi reaminteşte cât de mult îl apreciază pe el ca om, cât şi munca şi efortul pe care le-a depus pentru proiectele pe care le-au realizat împreună. 

"Este profesionist până la auto-flagelare. Asta ne-a unit. Oamenii nu pot înțelege cât a muncit băiatul asta și în ce stres am trăit noi doi ultimii 10 ani. Am împărțit tone de muncă, tone de alcool, râsete, plâns, femei. Îți mulțumesc pentru tot! LA MULȚI ANI! PS - Dacă viață îți va dărui 5% din cât ai oferit tu profesiei, ar însemna că vei fi unul dintre cei mai fericiți oameni din câți au existat. Dacă nu, asta e, vei rămâne și pe mai departe vai p**a ta. :))", a fost mesajul lui Mihai Bendeac pentru bunul său prieten şi coleg, Vlad Drăgulin.

Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin sunt prieteni de ani buni şi pe lângă prietenie au fost şi colegi de platou, făcând milioane de oameni să râdă cu gura până la urechi.

Pe Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin îi puteţi vedea în fiecare marţi de la ora 20:00, la Antena 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro