FOTO / Mihai Trăistariu, în vacanță în Grecia, alături de o femeie misterioasă: "Singuri și neliniștiți"

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, în vacanță alături de o femeie misterioasă © Facebook

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai nonconformiști artiști de la noi, care nu ezită să spună lucrurilor pe nume, ori de câte ori are ocazia.

Cântărețul a plecat într-o bine-meritată vacanță în Grecia, alături de o femeie misterioasă și se distrează pe cinste. "Prima vacață din viața mea. Fără concert. Fără griji. Fără vreo tabără. Eu și Mihaela. Atât. Singuri și neliniștiti. Vrem doar plajă, plimbare, mâncare bună, liniște și somn.", a scris artistul pe Facebook. 

Ei bine, Mihaela este nimeni alta decât managera lui Mihai Trăistariu, iar interpetul este foarte încântat de primul său concediu fără griji și își ține fanii de pe Facebook mereu conectați la tot ceea ce face. "Gata plajaaaaa. Grecia e superbă. Am ieșit la o salată grecească. Și o bere rece. După ce ne-am ars toată ziua la soare... ișsim la plimbarea de seară 🤗🤗🤗 Vă pup. Pe năsuc sau unde vreți voi.😉 ", a mai scris Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a participat la Eurovision în 2006, acolo unde a reușit să se claseze pe poziția a 4-a, de altfel și una dintre cele mai bune performanțe ale României la acest concurs muzical. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro