FOTO / Mirela Vaida, cadou special la 38 de ani. Ce surpriză emoționantă i-au făcut copiii prezentatoarei, de ziua ei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida, cadou special la 38 de ani. Ce surpriză emoționantă i-au făcut copiii prezentatoarei, de ziua ei © Instagram

Mirela Vaida este în culmea fericirii. Vedeta împlinește astăzi frumoasa vârstă de 38 de ani, iar cadourile au ajuns încă de la primele ore ale zilei. De la cine altcineva decât de la cei dragi?! Frumoasa prezentatoare le-a dezvăluit admiratorilor ce dar a primit din partea copiilor, lucru care i-a emoționat extrem de tare pe aceștia.

Având în vedere că este foarte activă în mediul virtual, Mirela Vaida nu avea cum să nu le povestească internauților despre petrecerea sa, organizată cu ocazia zilei ei de naștere. Vedeta le-a povestit acestora că distracția a început încă de ieri, deoarece micuții nu au mai avut răbdare să guste din tort sau să deschidă cadourile.

„La noi a început petrecerea cu o zi mai devreme, că mâine nu se știe ce va mai fi! ☺️🍾🥂 Oricum, cu ai mei copii în casă, nu poți ține tortul în frigider până mâine! Nici cadourile nedesfăcute! Așa că am mâncat tot până la ora asta! Mi-au cântat și “Mulți ani trăiască, Miss Mami!” 😂💃👠 Mâine, fie ce o fi! Dar cu așa stare de urgență, să nu se aștepte colegii de serviciu să mai găsesc de cumpărat vreun platou cu mâncare de pus pe masă în redacție! Treaba e să facem economie, da? 😁💖🤗 Hai, să fim sănătoși!! Vă îmbrățișez! 🎉🙏🦋 #sweet38 #stămacasă”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Ce cadou a primit Mirela Vaida din partea copiilor

Mirela Vaida este nedezlipită de familia ei. Ea și partenerul său de viață sunt foarte mândri de copiii lor. Chiar dacă au doar câțiva anișori, cei mici s-au gândit să îi facă un cadou mamei lor, gest care a emoționat-o pe îndrăgita prezentatoare.

Este vorba despre un dar de suflet: un desen prin care aceștia și-au exprimat iubirea pentru cea care le-a dat naștere, scriindu-i și „La mulți ani”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro