FOTO / Mirela Vaida, fotografie emoţionantă alături de mezinul familiei: "Dependenţi". Cei doi le-au topit inimile internauţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida, fotografie emoţionantă alături de mezinul familiei: "Dependenţi". Cei doi le-au topit inimile internauţilor © Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din ţară. De curând, vedeta şi-a bucurat fanii cu o fotografie cu ea şi mezinul familiei, Tudor Andrei, fiind surprinşi într-un cadru extrem de emoţionant.

Pe Mirela Vaida o vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze, molipsindu-i pe toţi cu energia ei pozitivă. Nu e de mirare, la ce familia frumoasă are, formată din soţul ei şi cei trei copii. Recent, vedeta a postat o imagine superbă, ce-i are ca protagonişti pe ea şi micuţul Tudor Andrei. Cadrul mamă-fiu i-a surprins şi în acelaşi timp i-a emoţionant foarte mult pe fani, asaltând în scurt timp fotografia cu mii de like-uri şi comentarii.

Cu această ocazie, Mirela Vaida a dezvăluit faptul că încă îşi alăptează micuţul. În acelaşi timp, vedeta a susţinut că se apropie vremea înţărcatului.

"Dependenţi! 💖😘 Şi încă alăptat😊 Cum să-i spun c-ar fi vremea să-l înţarc? 🤭", a scris frumoasa prezentatoare pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi mezinul familiei.

Care a fost primul job al Mirelei Vaida

Primul loc de muncă al Mirelei Vaida a fost tot în sfera televiziunii. Pe vremea când era studentă, vedeta s-a înscris pentru un post de reporter, iar de atunci a făcut o pasiune pentru emisiunile în direct.

”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a mărturisit prezentatoare pentru Ok Magazine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro