FOTO / Mirela Vaida împlineșe 38 de ani. Cum își sărbătorește vedeta ziua de naștere: „Cu așa stare de urgență...”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida împlineșe 38 de ani. Cum își sărbătorește vedeta ziua de naștere: „Cu așa stare de urgență...” © Instagram

Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida! Frumoasa prezentatoare de televiziune împlinește astăzi 38 de ani. O astfel de ocazie nu avea cum să treacă fără să fie sărbătorită, astfel că, vedeta a dat startul distracției alături de cei dragi, încă de ieri.

Mirela Vaida este o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta petrece și mai mult timp acum cu familia ei, de când a hotărât să stea mai mult în casă, de teama coronavirusului. Deși ne aflăm într-o perioadă tensionată, îndrăgita prezentatoare încearcă să-și păstreze în continuare optimismul și s-a bucurat alături de cei dragi cu ocazia împlinirii vârstei de 38 de ani.

Mirela Vaida le-a povestit admiratorilor de pe rețelele de socializare că petrecerea aniversară a început cu o zi mai devreme, deoarece dulciurile și cadourile nu rezistă prea mult în fața curiozității copiilor săi.

„La noi a început petrecerea cu o zi mai devreme, că mâine nu se știe ce va mai fi! ☺️🍾🥂 Oricum, cu ai mei copii în casă, nu poți ține tortul în frigider până mâine! Nici cadourile nedesfăcute! Așa că am mâncat tot până la ora asta! Mi-au cântat și “Mulți ani trăiască, Miss Mami!” 😂💃👠 Mâine, fie ce o fi! Dar cu așa stare de urgență, să nu se aștepte colegii de serviciu să mai găsesc de cumpărat vreun platou cu mâncare de pus pe masă în redacție! Treaba e să facem economie, da? 😁💖🤗 Hai, sa fim sanatosi!! Va imbratisez! 🎉🙏🦋 #sweet38 #stămacasă”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro