FOTO / Misha a dat în mintea copiilor. Cum s-a fotografiat artista

+3 click pentru
galerie

FOTO / Misha a dat în mintea copiilor. Cum s-a fotografiat artista © Instagram

Indiferent de apariţie, fie la evenimentele mondene sau pe reţelele de socializare, Misha este mereu numai un zâmbet. La fel s-a întâmplat şi de această dată când pare că artista a făcut schimb de roluri cu fiica sa Maya şi a s-a transformat într-o fetiţă, lucru vizibil în fotografia postată de aceasta.

Misha este topită complet după minunea sa pe nume Maya. Cele două sunt aproape nedezlipite, petrecând multe momente mamă-fiică. De curând, cântăreaţa a postat o imagine superbă cu ea, într-un cadru inedit. Cu rucsacul în spate, artista se distrează de minune într-un carusel, amintindu-şi de perioada copilăriei.

"Paris, dragostea mea💙", a scris artista în dreptul fotografiei postată pe contul său de Instagram.

Care este relaţia dintre Misha şi Connect-R

Cu toate că în anul 2017 au decis să divorţeze drumurile lor continuă să se intersecteze. După spusele lor, nu doar Maya este motivul armoniei dintre ei.

"Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta", a declarat Misha la "Răi da' buni".

La rândul său, Connect-R a susţinut că îi leagă foarte multe lucruri, atât din punct de vedere sentimental, cât şi din punct de vedere profesional.

"Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri.", a spus artistul în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro