FOTO / Momente de panică în timpul emisiunii prezentată de Răzvan Botezatu. O mamă şi-a pierdut copilul în mulţime

+3 click pentru
galerie

Momente de panică la concertul din parcul Izvor © Sursă foto: Captură Antena Stars

Moment de panică de Ziua Copilului. În timpul concertului din parcul Izvor, acolo unde matinalii de la "Star Matinal" de la Antena Stars au încins o petrecere pe cinste dedicată tuturor copiilor, s-a pierdut un copil.

Toată lumea se distra şi dansa pe acordurile melodiilor Emiliei Ghinescu, moment în care o mamă disperată din public a dat alerta. Aceasta îşi pierduse copilul în mulţime. Cel mai probabil, micuţul încântat de ce era în jurul său, a dispărut de lângă mama sa pentru a se juca, iar doar o clipă femeia nu a fost atentă. Mama copilului a urcat pe scenă şi a oferit şi detalii despre cum arată micuţul pentru a putea fi găsit mai uşor.

"Este creţ, are ochii căprui, are o gropiţă în obrazul drept, are un tricou cu gri şi albastru pe mâneci şi are pantaloni trei sferturi de vară", a  spus femeia când s-a urcat pe scenă.

Din fericire, micuţul a fost găsit la scurt timp, iar femeia a putut să se liniştească. În găsirea copilului a contat mult şi ajutorul lui Bote, care i-a rugat pe toţi cei prezenţi să verifice dacă micuţul este lângă ei. De asemenea, Natalia Mateuţ şi Raluca Dumitru erau foarte implicate în găsirea celui mic. Totul s-a terminat din fericire cum nu se putea mai bine, după ce micuţul a fost găsit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest