FOTO / Nebunie în platoul matinalilor. S-au luat la întrecere, în direct! Cine a câştigat bătălia pe banda de alergat!

+4 click pentru
galerie

Provocare la Star Matinal © Foto: Captură

A fost nebunie, în această dimineaţă, în platoul "Star Matinal" de la Antena Stars. Matinalii s-au luat la întrecere şi au vrut să afle care dintre ei rezistă cel mai mult pe banda de alergat. Cine credeţi că a fost eroul zilei, Natalia, Zizika, Ştefan sau Mircea?

Ei bine, vă spunem noi. După o luptă aprigă şi strânsă câştigătorul zilei a fost....Mircea Eremia. Simpaticul prezentator a rezistat pe bandă 1 minut şi 41 de secunde. Pe locul doi s-a situat Zizika, dar care trebuie apăreciată că a alergat încălţată cu sandale. Zizika a alergat un minut şi 14 secunde. Pe locul trei s-a aflat Ştefan, care a înregistrat 49 de secunde.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Natalia Mateuţ, cu ochii în lacrimi, în direct. Ce mesaj a primit din partea iubitului, de ziua ei!

Natalia, în schimb, a scăpat de provocare, asta pentru că banda nu a mai vrut să meargă atunci când i-a venit ei rândul. Fericită că nu a mai fost pusă la treabă, Natalia Mateuţ s-a "înfipt" în prăjituri. Nu, nu, vă gândiţi că le-a mâncat pe toate pentru că în final a avut grijă să-şi necăjească colegii, alergându-i prin platou pentru a-i murdări pe faţă. A fost nebunie şi voie bună. V-aţi uitat?

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro