FOTO / Nici nu a venit încă vară, dar Bianca Drăgușanu deja a scăpat de haine! Blonda sexy s-a fotografiat în piscină cu formele la înaintare

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nici nu a venit încă vară, dar Bianca Drăgușanu deja a scăpat de haine! Blonda sexy s-a fotografiat în piscină cu formele la înaintare © instagram

România nu a scăpat încă de pandemia de coronavirus, dar Bianca Drăgușanu e o norocoasă. Are o piscină imensă în curtea casei, acolo unde chiar ieri a intrat și s-a fotografiat cu formele sexy și extrem de apetisante. 

Dacă pentru mulți pandemia de coronavirus este o situație foarte dificilă dat fiind faptului că nu pot ieși din case, ei bine, Bianca Drăgușanu este o norocoasă în acest sens. Blondina stă la curte, acolo unde are o vilă imensă și aranjată cu foarte mult bun gust, dar și o piscină unde poate să se răsfețe în orice moment. 

Pentru că nu a mai avut răbdare să vină vara, ieri Bianca Drăgușanu deja s-a bucurat de razele soarelui, după ce a intrat în piscină și a făcut o baie! Vedeta nu a lăsat momentul neimortalizat, iar imediat s-a fotografiat într-un costum minuscul de baie ce îi lasă la vedere formele sexy și apetisante cu care cu siguranță l-a cucerit și pe Alex Bodi, bărbatul cu care a fost căsătorită, dar cu care a rămas în continuare într-o relație. 

Vedeta nu ezită în nicio zi să nu atragă atenția, iar pe pagina sa de Instagram putem observa zeci de imagini cu trupul său perfect și fără pic de imperfecțiuni, cu bustul și posteriorul generos, fiind o blondă norocoasă. 

Blondina nu s-a ascuns niciodată în privința operațiilor estetice pe care le are, și chiar a spus pe față de fiecare dată când și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală, fiind foarte mândră de rezultat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro