FOTO / Nicole Cherry, în tandreţuri cu iubitul, în vacanţă. "Să fiți cuminți"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nicole Cherry, în tandreţuri cu iubitul, în vacanţă. "Să fiți cuminți" © Instagram

Nicole Cherry şi-a uimit fanii cu pozele din vacanţă! Frumoasa cântăreaţă se află de câteva zile în Dubai alături de iubitul său. După ce artista le-a împărtăşit fanilor mai multe poze cu ea, aşteptarea acestora a luat sfârşit, doarece artista a postat o fotografie demnă de îndrăgostiţi alături de omul drag sufletului ei.

Nicole Cherry şi iubitul său se bucură de clipe minunate în luxosul Dubai. Cei doi amorezi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton, lucru dovedit de miile de fani care îi urmăresc pe reţelele de socializare şi îi felicită pentru relaţia lor. Aşadar, mare le-a fost bucuria atunci când îndrăgostiţii le-au oferit o fotografie superbă, în care se afişau extrem de apropiaţi. 

Aşezată pe coapsa iubitului său, Nicole Cherry este topită după acesta, dovadă fiind zâmbetul ce-i stăruie pe buze. Cei doi porumbei şi-au asortat ţinutele, conformându-se cu destinaţia exclusivită.

Reacţia admiratorilor nu a încetat să apară, asaltând imaginea cu mii de like-uri şi comentarii. Ba mai mult, unul dintre fani i-a sfătuit să fie cuminţi, să nu se ţină de prea multe nebunii în vacanţă.

"Stăpânii deşertului 🍰 / Să fiți cuminți ❤️🔥👏😂", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

Cum îşi menţine Nicole Cherry silueta

Nicole Cherry are un trup care stârneşte multă invidie în rândul tinerelor. Pentru a-şi menţine silueta, cântăreaţa a făcut câteva schimbări în ceea ce priveşte alimentaţia.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la varsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrati, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, susţinea artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro