FOTO / Nicole Cherry, ipostază incendiară în aşternuturi. Cum s-a lăsat fotografiată cântăreaţa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nicole Cherry, ipostază incendiară în aşternuturi. Cum s-a lăsat fotografiată cântăreaţa © Instagram

Nicole Cherry este din ce în ce mai îndrăzneaţă. Simpatica "Cireşică" a devenit o adevărată domnişoară, conştientă de atuurile şi de frumuseţea sa. Cântăreaţa le-a făcut o surpriză uriaşă fanilor, împărtăşindu-le o fotografie din aşternuturi, ce a încins imaginaţia oricărui bărbat.

Nicole Cherry nu se mai satură de vacanţă! Artista petrece clipe minunate alături de iubitul ei într-o locaţie de vis, pe cât de frumoasă, pe atât de scumpă. Cei doi porumbei se relaxează în luxosul Dubai şi sunt extrem de încântaţi de frumuseţile acestuia, lucru vizibil în imaginile pe care au ales să le împartă cu admiratorii lor.

Pe lângă peisajele care îţi taie respiraţia, Nicole Cherry a ţinut să marcheze vacanţa şi prin câteva fotografii cu ea. După ce a pus pe jar toţi bărbaţii care o urmăresc pe reţelele de socializare etalându-şi fie posteriorul, fie decolteul generos, cântăreaţa i-a "ameţit" din nou pe aceştia, cu fotografie realizată în pat. Aflată-n aşternuturile de un alb imaculat şi îmbrăcată doar într-un halat fin, vedeta i-a lăsat să se bucure în voie pe masculi de privelişte. Dragostea pluteşte cu siguranţă în aer, între ea şi iubitul ei, dovadă fiind zâmbetul larg imprimat pe buze.

"Starea de spirit pentru ziua de azi", a scris artista în dreptul fotografiei de pe Instagram, referitor la zâmbetul său.

Fanii şi-au exprimat imediat entuziasmul, asaltând fotografia cu mii de like-uri şi comentarii.

"😘😘😘😘😘😘Încă eşti în Dubai? Eşti cea mai tare 😘😘 / Ești așa cum trebuie să fii.❤️❤️❤️🔥😍 / Sexy lady 😍🔥😍 / Ești superbă ❤️", sunt doar unele dintre comentariilor admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro