FOTO / Nicole Cherry, nu te cuminţeşti deloc? Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele ei apetisante: "Ai cei mai superbi sâni"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nicole Cherry, nu te cuminţeşti deloc? Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele ei apetisante: "Ai cei mai superbi sâni" © Instagram

Nicole Cherry face ce face şi iar ajunge în atenţia bărbaţilor. Masculii sunt complet hipnotizaţi de formele sale voluptoase, pe care artista le etalează fără nicio urmă de reţinere. De curând, cântăreaţa a reuşit să le pună pe jar imaginaţia, sânii săi aproape ieşind din decolteul obraznic.

Nicole Cherry a trecut peste perioada adolescenţei şi a devenit o femeie în toată firea, asumată şi foarte conştientă de atuurile sale. Vedeta ştie să se pună în valoare şi din punct de vedere fizic, reuşind astfel să capteze toată atenţia şi cu silueta ei, nu doar cu vocea incontestabilă cu care a cucerit publicul. 

De-a lungul carierei sale, în viaţa lui Nicole Cherry au avut loc diverse schimbări, în ceea ce priveşte înfăţişarea. Frumoasa cântăreaţă este foarte mândră de bustul ei, dovadă fiind faptul că-şi bucură fanii cu nişte privelişti de senzaţie, atunci când renunţă la inhibiţii. Recent, simpatica "Cireşică" le-a împărtăşit acestora o fotografie incendiară pe conturile de socializare, bărbaţii având posibilitatea să-i admire formele.

Fanii au fost încântaţi peste măsură de priveliştea de milioane, drept dovadă au asaltat fotografia cu mii de like-uri şi comentarii.

"Ai cei mai superbi sâni / Expresivă fotografie👍 / Eşti superbă 😍😍😍💋💋💋👍👏🔥 / Prea bună, prea sexy, prea talentată!❤️ / Frumuseţe 😍😘 / ❤️eşti foarte senzuală / Ce ai crescut, erai o copilă parcă mai acum un an", sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro