FOTO / Nicole Cherry şi iubitul său, sărut în public. "Dragobetele meu"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nicole Cherry şi iubitul său, sărut în public. "Dragobetele meu" © Instagram

Nicole Cherry şi iubtul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dovadă fiind faptul că cei doi radiază de fericire de fiecare dată când se află unul în compania celuilalt. După ce şi-au uimit admiratorii cu câteva imagini superbe, realizate în vacanţa din Dubai, cei doi porumbei au făcut din nou senzaţie printre internauţi, de data asta, fiind fotografiaţi într-o ipostază demnă de îndrăgostiţi.

Nicole Cherry este mai fericită ca oricând. De când în viaţa sa a apărut iubitul ei, artista se poate declara la fel de mulţumită, atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. Recent, cei doi porumbei au colindat lumea, vizitând unele dintre cele mai frumoase ţări. Şi în continuare dragostea pluteşte în aer! Aceştia au fost protagoniştii unui cadru minunat, sărutându-se în public.

"Dragobetele meu😆", a scris Nicole Cherry pe Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi cu iubitul ei, făcută bineînţeles pe data de 24 februarie.

Aşa cum era de aşteptat, admiratorii au reacţionat în număr mare, oferindu-i fotografiei mii de like-uri. În acelaşi timp, internauţii i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiţi pentru relaţia lor frumoasă, demnă de invidiat.

"Doamne ajută să vă ţină, să fiţi fericiţi împreună❤️ / Bravo... ani fericiţi.... până la bătrâneţi....😍😍😍 / Sunteţi minunaţi !❤ / Doamne ajută să vă ţină, să fiţi fericiţi împreună❤️", sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro