FOTO / Nu mai există cale de întoarcere! Ramona Olaru i-a zis adio definitiv lui Cuza! Mesajul postat de asistenta TV a surprins pe toată lumea: ”Vine un moment când ți-e silă să lupți singură”

+3 click pentru
galerie

Nu mai există cale de întoarcere! Ramona Olaru i-a zis adio definitiv lui Cuza! Mesajul postat de asistenta TV a surprins pe toată lumea: ”Vine un moment când ți-e silă să lupți singură” © Instagram

Acum este clar că nu mai există cale de întoarcere! Ramona Olaru i-a zis adio definitiv lui Cuza! Mesajul postat de asistenta TV a luat prin surprindere pe toată lumea!

”Indiferența ucide tot! Sentimente, amintiri, încredere, tot”

Deși și-au jurat iubire veșnică peste tot, relația dintre Ramona Olaru și Cuza de la ”Noaptea Târziu” s-a risipit mai repede ca vântul. S-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă, de această dată se pare că asistenta TV i-a spus adio definitiv artistului, iar asta nu o spunem doar noi, ci mesajul pe care blondina l-a postat pe rețelele de socializare! 

Ramona a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a împărtășit câteva gânduri care o chinuie în această perioadă pe contul de Instagram. Blondina susține că iubirea trece, însă, nu oricum, ci dacă nu este alimentată așa cum trebuie: cu gesturi și dovezi, cu motive pentru a continua și pentru a fi mereu alături de celălalt. 

Într-un mod subtil, dar pe față, în același timp, Ramona îl scoate vinovat pe Cuza pentru ruptura dintre ei, afirmând că ea a fost singura care a luptat în relație, iar atunci când a obosit, a plecat. Totul s-a transformat în indiferență, iar indiferența i-a distrus și ultima firimitură de iubire.. 

”Dragostea trece! Cine a zis că poți iubi la nesfârșit să știe: dragostea trece! Trece dacă nu e alimentată în fiecare zi cu dovezi. Cu fapte și gesturi sincere. Trebuie să ai convingerea că omul de alătuir mai e omul tău. Că el își dă motive să te îngrijorezi, să vrei mai mult, mai frumos, mai bun. Dacă nu simți asta, devii indiferent. Iar indiferența ucide tot! Sentimente, amintiri, încredere, tot.

Atunci dragostea odată plină trece în oboseală. În insatisfacție. În reproșuri. Atunci sau puțin mai târziu, pleci. Dar pleci. Pentru că vine un moment când ți-e silă să lupți singură și ți-e greu să lupți pentru doi! Când obosești să te dezamăgești în omul iubit, îți este indiferent unde este el, cu cine, ce gândește despre tine, sau ce nu gândește! Acesta este și sfârșitul!”, a scris asistenta de la ”Neața cu Răzvan și Dani” pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro