FOTO / O prezentatoare celebră, în doliu. I-a murit fratele. „Nu o să mă mai vindec niciodată că m-ai lăsat singură”

+3 click pentru
galerie

FOTO / O prezentatoare celebră, în doliu. I-a murit fratele. „Nu o să mă mai vindec niciodată că m-ai lăsat singură” © Facebook

Durere imensă pentru o cunoscută prezentatoare de televiziune din România. Vedeta are inima strânsă de durere, după ce fratele ei s-a stins din viață. Mesajul sfâșietor al acesteia!

Maria Loli Simion, o celebră prezentatoare de la noi trece prin clipe sfâșietoare. Din păcate, fratele său a murit, lăsând în urmă regrete adânci în sufletele familiei și ale apropiaților. 

Vedeta a făcut anunțul pe contul său de Facebook. În semn de regret, Maria Loli Simion a postat o fotografie emoționantă cu ea și fratele său. Cei doi erau foarte apropiați, lucru care se poate vedea cu ochiul liber și în imagine. 

Prezentatoarea de televiziune și-a emoționat fanii și mai mult, după ce a ținut să împărtășească cu aceștia câteva cuvinte dureroase adresate regretatului său frate. Potrivit spuselor sale, vedeta este sfâșiată de durere, iar sufletul ei nu se va mai vindeca niciodată după moartea acestuia.

„Mi-ai rupt inima și sufletul! Nu o să mă mai vindec niciodată că m-ai lăsat singură!!! Frățiorul meu scump și drag, mutarea asta în care ai decis să zbori printre îngeri așa repede nu o pot duce! Dumnezeu să aibă grijă de tine, o să ne revedem! #teiubescchiti”, a scris îndurerată Maria Loli Simion pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro