FOTO / O recunoști? Acum este una dintre cele mai sexy cântărețe din România

+3 click pentru
galerie

FOTO / O recunoști? Acum este una dintre cele mai sexy cântărețe din România © Instagram

Misha a reușit să le cucerească inimile admiratorilor atât prin talentul incontestabil în muzică, cât și prin frumusețea sa ieșită din comun. Dacă acum este una dintre cele mai râvnite artiste din showbiul autohton, încingând mințile bărbaților prin aparițiile sale, în copilărie, blondina arăta complet diferit. Tu ai fi reușit să o recunoști?

Este cunoscut faptul că Misha este o femeie noncoformistă. Artista a demonstrat de nenumărate ori că este lipsită de inhibiții și că nu va spune niciodată „nu” provocărilor, lucru dovedit prin seria schimbărilor de look la care a tot apelat de-a lungul timpului. Fie că este vorba despre podoaba capilară, fie de stilul vestimentar, cântăreața a reușit de fiecare dată să surprindă. În copilărie, frumusețea sa era la fel de vizibilă.

De curând, Misha și-a surprins admiratorii cu o fotografie de colecție, realizată în vremea în care era doar o fetiță. Cu un păr blond, lung, prins într-o codiță, artista avea un chip la fel de frumos.

Cum a cerut-o Connect-R în căsătorie

Misha și Connect-R și-au unit destinele în anul 2014, veste care i-a bucurat nespus de mult pe fani. În urmă cu cinci ani, cântăreața a povestit despre fericitul moment și spre surprinderea tuturor, acesta nu a fost unul foarte romantic.

"Eu mâncam şi mă uitam la televizor. Nu mă aşteptam, era o seară ca oricare alta. A fost la cumpărături şi a venit acasă şi cu inelul. A scos inelul şi nu îmi venea să cred. A fost ceva spontan şi cred că este mult mai frumos aşa. Noi nu suntem siropoşi. Nu a fost nimic premeditat. Nu ne aşteptam. El era la filmări şi i-am trimis o poză cu ecografia", a declarat Misha în urmă cu ceva timp la „Răi Da' Buni”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro