FOTO / Oana Roman şi Marius Elisei, imagini emoţionante de familie. Cum s-au fotografiat cei doi alături de fiica lor, în vacanţă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oana Roman şi Marius Elisei, imagini emoţionante de familie. Cum s-au fotografiat cei doi alături de fiica lor, în vacanţă © Instagram

Oana Roman este în culmea fericirii. Vedeta a plecat alături de soţul şi fiica ei într-o vacanţă superbă, în Italia. De curând, cei trei au făcut senzaţie pe Internet cu câteva fotografii de familie, emoţionându-şi admiratorii.

Deşi virusul ucigaș din China a ajuns şi în Italia, Oana Roman pare să nu se teamă deloc. Vedeta a decis să nu-şi amâne vacanţa, aşa că nu a stat pe gânduri şi şi-a făcut bagajele pentru a pleca alături de fiica şi soţul ei la Roma. După ce şi-a anunţat fanii cu privire la această hotărâre, Oana le-a împărtăşit acestora şi câteva fotografii de colecţie, realizate în familie.

Oana Roman şi Marius Elisei şi-au îmbrăţişat pe rând fetiţa, amândoi având un zâmbet larg imprimat pe buze, semn că se simt foarte bine în vacanţă. Aceştia au ales să se fotografieze într-un loc superb, la Fontana di Trevi. Ba mai mult, Oana a ţinut să-şi liniştească admiratorii şi le-a povestit faptul că la Roma totul este în regulă. În acelaşi timp, vedeta le-a mărturisit că următorul lucru pe care-l vor face este să viziteze Vaticanul.

"Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi . Mâine mergem la Vatican.", le-a tranmis Oana Roman celor care o urmăresc pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro