FOTO / Oana Roman și Marius Elisei, mai fericiți ca niciodată. Fotografie emoționantă din vacanță, alături de fiica lor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oana Roman și Marius Elisei, mai fericiți ca niciodată. Fotografie emoționantă din vacanță, alături de fiica lor © Instagram

După ce în umră cu ceva timp întreg showbizul a fost zguduit de anunțul separării dintre Oana Roman și Marius Elisei, cei doi s-au afișat mai fericiți ca niciodată, alături de fiica lor. Întreaga familie a ales să plece într-o minivacanță, la munte, într-un loc de vis, iar fanii au fost extrem de încântați de veste.

Spre sfârșitul anului trecut, Oana Roman a trecut printr-o perioadă destul de dificilă. După ce a anunțat că s-a separat de partenerul său de viață, Marius Elisei, fiica lor a ajuns pe mâna medicilor pentru niște îngrijiri medicale. Lucrurile par însă să fi revenit la normal, iar soarele a răsărit din nou în viața Oanei Roman. Vedeta se află acum într-o vacanță superbă, la Poiana Brașov, alături de cei mai importanți oameni din viața sa.

Oana Roman a postat recent o fotografie emoționantă cu ea, Marius Elisei și fiica lor. Înconjurați de zăpadă, în imaginea postată pe rețelele de socializare, cei doi par extrem de fericiți, fiind cu zâmbetul pe buze, semn că se bucură împreună de clipele de liniște.

„Ultima zi de vacanță!”, a scris Oana roman în dreptul fotografiei cu ea, Marius Elisei și rodul iubirii lor, pe Instagram.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, fiind foarte bucuroși la vederea acestei fotografii.

„V-ați împăcat?? Sper că da, ar fi păcat / Ma bucur că sunteți împreună. 💗💗💗😘😘😘 / Mă bucur pentru tine Oana. Sunteți o familie frumoasă 😘😘 / Mă bucur că ați fost împreună 😘😘😘 / Sunteți absolut minunați!!!! Foarte frumoși! Vă îmbrățișez cu mare drag!!!!!!❤️😘 / O familie frumoasă”, sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor care au asaltat fotografia cu mii de like-uri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro