FOTO / Oana Roman, surprinsă la plajă! Relaxare totală la malul mării

+9 click pentru
galerie

Oana Roman se relaxează la malul mării © instagram

Oana Roman a decis să se relaxeze la malul mării pentru câteva ore pentru îşi încărca bateriile. Ea a mers la mare în interes profesional, dar a decis să îmbine utilul cu plăcutul, aşa că pentru câteva ore s-a relaxat pe sezlong, la soare.

Oana Roman a decis să profite de vremea caldă şi de soare. Aflată pe litoralul românesc, acolo unde a mers în interes profesional, aş cum chiar ea a dezvăluit, Oana Roman  a profitat din plin de timpul frumos. A intrat în apa mării şi s-a relaxat din plin, în timp ce se bucura de un peisaj de vis.

Pe reţele se socializare, acolo unde Oana Roman este foarte activă, ea şi-a anunţat prietenii că este fericită că a ajuns la mare. "Fericire" a scris ea în dreptul unei fotografii publicate pe Instagram.

Deşi Oana Roman are câteva kilograme în plus, se mândreşte cu picioare frumoase şi subţiri pe care şi le descoperă şi le pune în evidenţă ori de câte ori are ocazia. Oana Roman are parte de o singură zi de relaxare, căci pe seară se va întoarce înapoi acasă la soţul şi copilul ei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro