FOTO / Oana Sârbu despre momentele dificile: “Nu am primit o energie pozitivă!”

+3 click pentru
galerie

Oana Sârbu © captură video

Oana Sârbu a fost recent invitata lui Cristi Brancu în cadrul emisiunii “Agenţia VIP” unde a vorbit despre momente fericite dar şi despre încercările vieţii.

Oana Sârbu este una dintre cele mai calde prezenţe din showbiz-ul românesc iar momentele în care îşi face apariţia sunt de-a dreptul speciale.

În cadrul emisiunii “Agenţia VIP”, unde frumoasa vedetă a fost invitată, Oana Sârbu a vorbit despre frumuseţe, ea captând atenţia publicului de fiecare dată cu acest detaliu. A schimbat prefixul de curând dar anii nu par să îşi fi pus amprenta foarte tare pe imaginea Oanei.

Despre frumuseţe, Oana a spus: “Frumuseţea este o stare de spirit, vine din interior! Este rezultatul unei împliniri! Este indicat să fii deschis după fiecare experienţă. Eu am fost blocată câţiva ani, trei la număr, în care nu am primit şi nici oferit o energie pozitivă.”

Sunt adepta trăirii poveştilor de dragoste, toate sunt trăiri de o intensitate mare. Nu contează vârsta dar nu ştiu de ce depinde rezistenţa în timp a acestui sentiment. Mai ales în această lună ar trebui să găsim bucuria de a sta alături de cei dragi, să iertăm şi să iubim!” a conchis Oana Sârbu despre sentimentele frumoase de iubire specifice în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro