FOTO / Oana Zăvoranu atacă din nou superficialitatea: "Respect pentru oamenii care au lăsat în viaţa asta altceva decât selfie-uri"

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu © instagram

Oana Zăvoranu continuă şirul dezvăluirilor şi mesajelor acide transmise pe reţelele de socializare. Frumoasa  brunetă a atins din nou un subiect sensibil, având o concluzie tăioasă legată de ce lasă oamenii în urma lor.

Oana Zăvoranu, aflată într-un oraş cu mare încărcătură istorică, a transmis un mesaj de apreciere către marii artişti ai lumii. Ea afirmă că apreciază acei oameni care au lăsat ceva în urma lor, ceva incomparabil, dar în acelaşi timp atacă subtil acei oameni care nu sunt preocupaţi de artă şi de dezvoltarea culturii, oameni care preferă să promoveze operaţiile estetice şi vulgaritatea.

"Respect pentru construcţii, clădiri maiestuase, în general arhitectură adevărată, muncă titanică, dăruire, oameni care au lăsat în viaţa asta altceva decât selfie-uri, botox, implanturi, chiloţi în fund, ifose şi închipuiri... altceva, incomparabil şi inconfundabil. Respiraţi adecărata artă şi putere.", a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de pe una dintre reţelele de socializare.

"Arogante bazate pe nimic, triumful prostiei aroganței și inculturii, cam asta trăim. Calitatea nu mai contează deloc, fiind înlocuită de kitsch și urat, inclusiv în arhitectură, design, etc.", "Frumoasa mea! Te ador! Eşti idolul meu!", au fost doar o mică parte dintre reacţiile internauţilor la mesajul publicat de Oana Zăvoranu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro