FOTO / Oana Zăvoranu, mai sexy ca niciodată! Cum a pozat focoasa brunetă pentru fanii ei

+2 click pentru
galerie

FOTO / Oana Zăvoranu, mai sexy ca niciodată! Cum a pozat focoasa brunetă pentru fanii ei © Instagram

Oana Zăvoranu este una dntre cele mai excentrice apariţii din showbizul românesc, dând dovadă de o frumuseţe şi o siluetă aparte. Recent, vedeta a postat o poză care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Oana Zăvoranu are 46 de ani, dar arată ca la 25, trupul ei fiind invidiat de multe dintre tinerele din ziua de astăzi. Pe lângă aspectul fizic, focoasa brunetă este şi actriţă, dând viaţă unor personaje pe care nu ai cum să le uiţi. Viaţa nu a fost mereu dreaptă cu Oana, mai ales după o căsnicie eşuată şi pierderea mamei. Cu toate acestea, bruneta nu s-a lăsat şi s-a ţinut tare, devenind un exemplu pentru cei lipsiţi de curaj.

Zăvo este mereu în atenţia fanilor ei, suprinzându-i mereu cu poze care mai de care. Recent, ea a postat o poză pe contul său de Instagram, prin care i-a amuţit pe toţi. Frumoasa Oana apare în chiloţi, sânii fiind acoperiţi doar de telefon. Reacţiile şi comentariile nu au întârziat să apară, fanii fiind în delir. "Corp de zeiță", "2020 se poarta naturalețea", "Ești pur și simplu perfectă", sunt doar câteva din sutele de comentarii pe care abonaţii le-au lăsat la poza Oanei de pe Instagram. 

Iubire ca-n poveşti

Deşi trecută prin multe, Oana şi-a găsit sufletul pereche când se aştepta mai puţin. Bruneta şi Alex, iubitul ei, formează un cuplu de mai bine de şase ani. Gurile rele nu s-au ţinut departe de ei, însă dragostea ce îi leagă i-a ţinut mereu împreună. Oana e mai mult decât fericită lângă omul cu care îşi împarte viaţa, considerându-l bărbatul perfect şi lăudându-l de fiecare dată când se iveşte ocazia. "Alex e bărbatul perfect pentru mine, pentru că are multe din calitățile pe care le apreciez foarte mult la un bărbat. Este tandru, este răbdător, are simțul umorului, e un om bun și cred că oricărei femei îi place un om bun lângă ea. Cald, sentimental, lipicios.", povestea Oana în cadrul unei emisiuni tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro