FOTO / Oana Zăvoranu vrea să-și pună silicoanele înapoi? Gestul care a dat-o de gol!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oana Zăvoranu vrea să-și pună silicoanele înapoi? Gestul care a dat-o de gol! © Instagram

Odată cu relaxarea vine și... schimbarea! Oana Zăvoranu are planuri mărețe încă din prima zi în care România a ieșit din starea de urgență. Vrea artista să-și pună din nou silicoane?

Stilul excentric, extravagant și totodată original au caracterizat-o mereu pe Oana Zăvoranu. Datorită firii sale energice și spontane, fanii se pot aștepta oricând la o noutate bombă din partea frumoasei artiste. Un lucru însă i-a luat prin surprindere!

Deși după ce a trecut prin a noua intervenție chirurgicală la nivelul sânilor pentru a-i micșora, la acea vreme declarând că nu-și dorește nimic mai mult decât un bust micuț, ca de adolescentă, gândurile Oanei Zăvoranu pare să se fi sucit complet!

De curând, Oana Zăvoranu și-a uimit fanii cu o curiozitate surprinzătoare. Izolarea pare să o fi făcut ceva mai melancolică pe artistă, astfel că a aruncat din nou o privire asupra vremurilor în care avea sâni mai mari. Frumoasa actriță pare că ar vrea să revină la mărimea bustului pe care o avea odată, dovadă fiind întrebarea adresată admiratoilor de pe Instagram.

„Să îmi pun silicoane înapoi?”, a întrebat Oana Zăvoranu în cadrul unui InstaStory.

Și-a făcut nenumărate intervenții la sâni

În urmă cu ceva vreme, Oana Zăvoranu părea că se hotărâse definitiv. Artista nu a mai vrut să aibă sâni mai și și-a făcut încă o operație pentru a-și micșora bustul.

„Ce poate fi mai frumos decât niște sâni mici, frumoși de adolescentă? A fost o decizie pe care am luat-o eu cu mine în oglindă acum zece ani. Nu m-am luat după nimeni cu sânii exagerați, n-am ținut cont de părerea nimănui”, spunea la acea vreme Oana Zăvoranu la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro