FOTO / Pandemia a făcut-o melancolică pe Mirela Vaida. Vedeta le-a împărtășit fanilor o amintire emoționantă. „Fix acum 10 ani”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pandemia a făcut-o melancolică pe Mirela Vaida. Vedeta le-a împărtășit fanilor o amintire emoționantă. „Fix acum 10 ani” © Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Frumoasa vedetă petrece acum cât mai mult timp în casă, având în vedere perioada grea în care ne aflăm. În plină pandemie de coronavirus, artista a devenit ușor melancolică, împărtășindu-le admiratorilor o amintire emoționantă, de acum 10 ani.

Pandemia de COVID-19 a produs panică în toată lumea. Rând pe rând, și vedetele de la noi și-au anunțat fanii că au hotărât să se izoleze, ca măsură de protecție împotriva răspândirii virusului ucigaș din China. La fel a făcut și Mirela Vaida care a luat această decizie atât pentru siguranța sa, cât și pentru cea a întregii familii.

Cu această ocazie, Mirela Vaida are și mai mult timp să discute cu fanii săi, ținându-i la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața sa. Celebra prezentatoare le-a împărtășit acestora o fotografie emoționantă realizată în urmă cu 10 ani, iar admiratorii au rămas impresionați.

În imagine, Mirela Vaida a fost surprinsă într-un cadru emoționant în timp ce se juca cu un patruped tare simpatic. Artista a ținut să le transmită fanilor și un mesaj cu această ocazie, spunându-le că nu simte că lucrurile s-au schimbat foarte tare de atunci.

„Fix acum 10 ani, pe vremea asta! Prea multe nu s-au schimbat! ☺️🌈”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro