FOTO / Părinţii lui Mihai Morar au împlinit 40 de ani de căsnicie! Ce mesaj şi ce fotografii de colecţie a postat prezentatorul

+5 click pentru
galerie

FOTO / Părinţii lui Mihai Morar au împlinit 40 de ani de căsnicie! Ce mesaj şi ce fotografii de colecţie a postat prezentatorul © Instagram

Mihai Morar este un adevărat showman. Omul de radio este o apariţie inedită de fiecare dată, ştiind să se facă plăcut în orice situaţie. Astăzi, Mihai a postat mai multe fotografii cu părinţii lui, emoţionând pe toată lumea.

Prezentator tv, om de radio, tătic, soţ, dar şi fiu, sunt doar câteva din atribuţiile care îi revin lui Mihai Morar. Trece prin cea mai bună perioadă a vieţii lui, iar asta e mai mult decât vizibil. Are o relaţie specială cu soţia, cele trei fetiţe luminându-i în fiecare zi.

Astăzi, pe contul de Instagram, Mihai a postat mai multe poze cu părinţii lui. Cei doi au aniversat 40 de ani de căsnicie, iar fiul, Mihai, a ţinut să facă public acest detaliu important din viaţa lui, scriind totodată şi un mesaj care a emoţionat pe toată lumea:"Astăzi se împlinesc 40 de ani de la “întemeierea” familiei Morar. Mamă și tată, poveste fără sfârșit! 💫❤️#familiaMorar"

Fotografiile pe care le-a pus cu cei care i-au dat viaţă şi l-au sprijinit dintotdeauna sunt de colecţie, fiind chiar de la starea civilă a celor doi. Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, lăsând mesaje care mai de care: "Multi ani inainte cu sanatate si bucurii! / La multi ani familiei tale ❤️ ! / Felicitări și ani cu sănătate să vă dăruiască cel de Sus.Tuturor! La mulți ani! / Mulți inainte binecuvântati impreuna cu cei dragi!".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro