FOTO / Pas important în viaţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda! Astăzi au făcut o schimbare în casa lor

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, Tavi Clonda şi Victoria © Facebook

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut un pas important astăzi! La nici un an de când Victoria a venit pe lume, cei doi părinţi au decis să renunţe la un element care le-a fost de mare ajutor până acum.

Citeşte şi - Gabriela Cristea a primit o nouă scrisoare în direct. Autorul i s-a adresat Monei și a jignit-o în câteva rânduri

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au renunţat la "co sleeping", pătuţul ataşat patului lor, dar nu l-au aruncat, ci l-au dat altor doi proaspeţi părinţi care aveau nevoie de un astfel de obiect. 

"Ne-am despărţit de co sleeping. Pătuţul ăsta ne-a ţinut aproape la începutul de drum al Victoriei şi o să îi ajute pe Diana şi Dani să îşi alinte bebeluşa. Lucrurile de calitate cresc mai multe generaţii", a scris Gabriela Cristea în dreptul fotografiei. 

Citeşte şi - Cât de frumoasă s-a făcut fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda! Micuța a cucerit inimile internauților

"Foarte frumos, aşa trebuie să facem, să dăm apropiaţilor lucruşoare de bebe / Frumo, să fie sănătoasă şi să crească mare fetiţa / Frumos gestul / Sunteţi frumoşi. Sănătate tuturor", au reacţionat oamenii la postarea Gabrielei Cristea. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro