FOTO / Pe Anca Neacşu de la A.S.I.A o ştie toată lumea, dar puţini o cunosc pe mama artistei! Cum arată cea care i-a dat viaţă

+4 click pentru
galerie

FOTO / Pe Anca Neacşu de la A.S.I.A o ştie toată lumea, dar puţini o cunosc pe mama artistei! Cum arată cea care i-a dat viaţă © Instagram

N-ai cum să nu o ştii pe Anca Neacşu! Blondina a devenit consacrată după ce a făcut parte din trupa A.S.I.A, bucurându-se de un succes colosal în anii 2000. Cu toate că vedeta este un nume cunoscut în lumea mondenă, puţini sunt cei care ştiu cum arată mama frumoasei artiste!

Anca Neacşu nu mai are nevoie de prezentări. După destrămarea trupei A.S.I.A., fiecare a luat-o pe drumuri diferite. La fel a făcut şi Ancuţa, care a dobândit un succes mult mai mare decât fostele ei colege de trupă. Scoate hit după hit şi este mereu în atenţia fanilor pe reţelele de socializare.

Şi cum postează de fiecare dată fotografii cu ea, blondina s-a gândit că este momentul să facem cunoştiinţă şi cu mama ei, cu care se aseamănă de minune. La InstaStory, pe contul personal, cântăreaţa a postat o fotografie cu cea care i-a dat viaţă, radiind amândouă de fericire.

Anca îşi iubeşte foarte mult familia şi asta ştie deja toată lumea, aşa că a ales să scrie un mesaj simplu pe poză, fără prea multe declaraţii: "Mama❤️".

A rămas neschimbată după trecerea anilor

Ancuţa nu a vrut să-și schimbe culoarea părului nici până în momentul de faţă şi a ales să rămână tot la cea care a consacrat-o, blondul. În plus, anii reprezintă doar o cifră pentru frumoasa artistă, care se simte într-o formă de zile mari.

Chiar și acum cântă piesele trupei în concerte, iar fanii își amintesc de clipele minunate de acum mai bine de 20 de ani. Blondina se emoționează de fiecare dată și retrăiește cu drag momentele petrecute alături de fostele ei colege. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro