FOTO/ Pe Connect-R îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu că are și o soră, dar care nu apare în lumina reflectoarelor

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Pe Connect-R îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu că are și o soră, dar care nu apare în lumina reflectoarelor © arhiva

Connect-R se află printre cei mai îndrăgiți de la noi, iar dacă el este mereu în fața camerelor de filmat, cântărețul mai are și o soră, dar care nu apare în lumina reflectoarelor. Tânăra îi seamănă de minune și artistul este foarte mândru de ea. 

Connect-R a știu de fiecare dată să se țină departe de scandaluri și încearcă pe cât posibil să nu le provoace sau se implice în ele. Bineînteles, pentru că ține foarte mult la familia sa, artistul a ales să nu se afișeze prea mult cu aceștia pe internet pentru ochii curioșilor, însă în urmă cu doar câțiva ani a mărturisit că are și o soră.

Puțini știau de acest lucru, dar da, Connect-R mai are o soră mai mică cu doar câtiva ani decât el, Ana Maria, iar el a publicat o imagine în urmă cu mai mulți ani și le-a prezentat-o celor care îl urmăresc pe conturile sale de socializare. 

Ana Maria este căsătorită, are și copil, dar ea nu are o carieră în lumina reflectoarelor precum este fratele ei, însă mereu a fost alături de el și l-a susținut pe a ajunge cât mai sus. 

Pentru Connect-R familia este specială și mereu are cele mai frumoase cuvinte pentru ei și de puține ori a postat imagini cu aceștia pe internet pentru a-i proteja. Imaginea cu sora sa din urmă cu mai mulți ani i-au surprins la plajă, iar Connect-R a ținut să precizeze încă de la început că este vorba despre sora sa mai mică. Fanii au reacționat imediat și chiar i-au spus că tânăra seamănă foarte mult cu Misha, mama copilului său.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro