FOTO / Pe ea o cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată nepotul Biancăi Drăgușanu. „Sunt tare mândră de tine”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pe ea o cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată nepotul Biancăi Drăgușanu. „Sunt tare mândră de tine” © Instagram

O puteți admira mereu, fie la diferite eveniente, fie în mediul virtual, fiind foarte activă pe rețelele de socializare, însă puțini știu cum arată membrii familiei sale. De curând, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie cu nepotul său, prilej cu prin care i-a transmis acestuia și un mesaj emoționant.

Bianca Drăgușanu nu își neglijează niciodată fanii. Acest lucru a fost demonstrat de mai multe ori, dovadă fiind faptul că le împărtășește acestora tot ce se mai petrece în viața ei. La fel a făcut și de această dată, când blondina le-a prezentat admiratorilor cum arată nepotul ei.

Recent, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie surprinzătoare pe contul său de Instagram. În imagine, frumoasa blondină se afișa alături de nepotul ei, care, la doar 15 ani a întrecut-o în ceea ce privește înălțimea. Vedeta a profitat de ocazie și i-a făcut acestuia o declarație, iar fanii au rămas impresionați de cadrul nepot-mătușă.

Potrivit spuselor sale, nepotul Biancăi Drăgușanu seamănă identic cu sora ei.

„E leit sor’mea 🤗 Darius la 15 ani e mai inalt decât mine și super inteligent! Sunt tare mândră de tine, copile! ❤️🙌🏻”, a scris Bianca Drăgușanu pe contl său de Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și nepotul său.

Fanii au reacționat imediat și au apreciat fotografia cu mii de like-uri și comentarii prin care le-au adus complimente celor doi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro