FOTO / Pe Nelson Mondialu' îl ştie toată ţara, dar uite ce bunăciune de băiat are. A terminat facultatea şi bagă fetele în boală

+8 click pentru
galerie

Nelson Mondialu', mândru de fiul său © Foto: Facebook

Pe Nelson Mondialu' îl ştie toată ţara, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe fiul său. Livian este un tânăr extrem de chipeş, iar toate fetele sunt în limbă după el. Livian a terminat facultatea şi este mândria celebrului său tată.

Nelson Mondialu' are toate motivele să fie mândru de fiul său, Livian este un băiat model, căruia îi place cartea şi care vrea să-şi urmeze visurile. Livian nu se laudă cu numele tatălui său pentru a deveni cunoscut, ci vrea ca pe propriile picioare să reuşească tot ceea ce îşi propune.

CITEŞTE ŞI: De la agonie la extaz. După ce a suferit teribil, Nelson Mondialu' a dat vestea cea mare

Livian a terminat facultatea şi este mândria celebrului său tatăl. Livian nu şi-a supărat niciodată părinţii şi îi ascultă în orice situaţie. De altfel, Nelson Mondialu' îl laudă în clipurile sale de fiecare dată când are ocazia, mai ales că Livian este un tânăr atât de bun şi merită. Pe de altă parte, trebuie să recunoaştem că fiul lui Nelson Mondialu' arată foarte bine, aşa că e de înţeles de ce fetele sunt mereu pe urmele lui.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro