FOTO / Pepe şi Raluca, mai îndrăgostiţi ca oricând. Cei doi au făcut senzaţie cu imaginea de cuplu

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pepe şi Raluca, mai îndrăgostiţi ca oricând. Cei doi au făcut senzaţie cu imaginea de cuplu © Instagram

Pepe şi Raluca formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au împreună două fetiţe minunate, de care sunt aproape nedezlipiţi, atunci când iau o pauză de la activitatea lor profesională. De curând, vedetele şi-au încântat fanii cu o fotografie minunată de cuplu, în care sunt surprinşi într-o ipostază demnă de îndrăgostiţi.

Pepe este un bărbat împlinit pe toate planurile. Vedeta are o carieră de succes în industria muzicală, datorită talentului său incontestabil, cucerind publicul cu vocea sa, iar pe plan sentimental o duce la fel de bine. Cântăreţul are o familie minunată, formată din soţia lui Raluca şi cele două fiice superbe. Deşi are o viaţă extrem de activă, artistul reuşeşte să se împartă între casă şi evenimente, aşadar, atunci când ia o pauză de la spectacole, acesta preferă să-şi petreceacă timpul cu cei dragi.

Recent, Pepe şi Raluca au fost protagoniştii unui cadru minunat de îndrăgostiţi. În fotografie, Pepe îi înconjoară gâtul soţiei sale cu un braţ într-un gest de afecţiune, iar zâmbetul său de pe buze spune totul, semn că între cei doi totul merge ca pe roate.

Pepe, despre relaţia cu Raluca

Deşi are o relaţie pe care mulţi o invidiază, Pepe recunoaşte că şi în cuplul său mai există unele mici neînţelegeri. Cu toate astea, el şi soţia lui reuşeşesc să treacă peste toate, deoarece vorbesc deschis şi îşi cer scuze pentru greşelile făcute.

"Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi", a spus Pepe la "Răi da' buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro