FOTO / Prințesa de Aur și-a schimbat look-ul, după ce a dat cântarul peste cap. Cum arată manelista acum

+3 click pentru
galerie

Prințesa de Aur © Facebook

După ce a dat cântarul peste cap, Loredana Anghelache, cunoscută de toată lumea drept Prințesa de Aur s-a afișat într-o ipostază de zile mari. Manelista și-a schimbat look-ul și fanii ei au fost foate încântați. 

Acum ceva timp, Loredana Anghelache și-a șocat fanii cu aspectul său. Manelista a luat vizibil în greutate și le-a arătat tuturor gușa pe care a făcut-o, spre stupefierea acestora. Acum, pentru „a-și spăla păcatele”, Prințesa de Aur și-a schimbat look-ul, pentru ca fanii săi fie atrasși de acest aspct și nu de cel al kilogramelor în plus. 

Prințesa de Aur și-a ondulat părul în bucle mici, s-a fotogrfaiat, după care a împărtășit imaginea cu internauții și cu toți fanii săi, de pe Facebook. 

Fotografia a adunat doar câteva sute de like-uri, pesemne că internauții nu au fost atât de încântați de schimbarea făcută de manelistă, unde mai punem la socoteală și faptul că în industria muzicală,, nu prea mai are succesul pe care l-a avut acum ceva timp, când piesele ei rupeau toate discotecile clasice. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro