FOTO / Radu Vâlcan, mesaj din izolare. Actorul nu își poate vedea familia timp de 14 zile, după ce s-a întors din Republica Dominicană. „Ca eroi”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Radu Vâlcan, mesaj din izolare. Actorul nu își poate vedea familia timp de 14 zile, după ce s-a întors din Republica Dominicană. „Ca eroi” © Instagram

De curând, Radu Vâlcan a dat o veste bună familiei: după ce a plecat în Republica Dominicană în scop profesional, actorul s-a întors acasă. Din păcate însă, îndrăgitul prezentator nu îi va putea revedea pe cei dragi prea curând, deoarece trebuie să stea în izolare vreme de 14. Iată cum își petrece timpul în această perioadă!

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai iubiți actori și oameni de televiziune din România. La fel ca în cazul multor vedete din țară, dar și din străinătate, actorul a fost nevoit să își oprească pentru un timp activitatea profesională din cauza pandemiei de coronavirus. Ba mai mult, fiind proaspăt întors din Republica Dominicană, acesta trebuie să rămână timp de 14 zile în izolare.

„Iubire, vin acasa, ne vedem peste doua saptamani...🙏”, i-a trasnmis actorul Adelei Popescu pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

Acum, actorul le-a împărtășit admiratorilor o fotografie cu el din izolare, pentru a-i ține la curent cu ce se întâmplă în viața sa. În imagine, Radu Vâlcan le-a arătat cum gătește și le-a transmis și un mesaj.

„Traiu'-n izolare... Ca eroi in pijamale!”, a scris Radu Vâlcan pe contul său de Instagram.

În același timp, cu această ocazie, actorul și-a sfătuit fanii să-i urmeze exemplul.

„#staiacasă”, a continuat Radu Vâlcan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro