FOTO / Radu Vâlcan și Adela Popescu, aniversare cu probleme: „Vă oblig frumos să nu veniți pe la noi”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu și Radu Vâlcan © Instagram

Deși celebrează un moment fericit în familie, Radu Vâlcan și Adela Popescu nu se pot bucura în totalitate de acesta. Cei doi mândri părinți serbează o lună de la nașterea celui de-al doilea fiu al lor... cu măști pe față!

Nu este vorba despre vreo deghizare sau ceva de genul. O răceală neplăcută și-a făcut „cuibul” în locuința familiei, iar acum, pentru a preveni răspândirea germenilor, iau toate măsurile de prevenție cuvenite.

„Vă oblig frumos să nu veniți pe la noi. Suntem răciți! La mulți ani, iubirea mea! O lună!”, a transmis Radu Vâlcan, alături de o fotografie expresivă.

Adela Popescu, despre cea mai mare teamă după ce a născut

Adela Popescu a împărtăşit cu fanii săi, în speranţa că experianţa ei va fi benefică şi pentru alţii, felul în care s-au petrecut lucrurile odată cu momentul de aşa zisă gelozie a lui Alexandru cu privire la frăţior.

„A doua zi când nu a mai vrut să plece la grădiniță și a treia zi, când după o vizită la mamaie, a spus că dorește să doarmă acolo. Lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Știu că m-a sunat Radu să îmi spună că nu e chip să plece cu el și să îl sfătuiesc ce ar trebui să facă. Eram cu asta mic în brațe și m-a bușit plânsul. #hormonii. Nu voiam să sufere și mă obseda gândul că poate nu vom știi cum să îl ajutăm să depășească cu bine perioada asta dificilă. Continuam să avem mare grijă în a-i da toată atenția lui Alexandru și slavă Domnului că acum putem. Cel mic mănâncă și doarme, astfel încât Alexandru uneori și uită că e în casă”, a spus Adela Popescu pe blog.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro