FOTO / Raluka, cu posteriorul la vedere. Vedeta şi-a lăsat fanii mască

+3 click pentru
galerie

FOTO / Raluka, cu posteriorul la vedere. Vedeta şi-a lăsat fanii mască © Instagram

Pe lângă  o voce inconfudabilă, frumoasa Raluka are un trup perfect, care stârneşte invidia prin rândul tinerelor de vârsta ei. Astfel că, celebra actriţă nu se sfieşte să-şi etaleze formele, bucurându-şi fanii de sex masculin cu cele mai incendiare privelişti.

Raluka reuşeşte să încingă minţile tuturor bărbaţilor cu fiecare apariţie pe care o are, fie că este vorba despre mediul virtaul sau despre diverse evenimente. Cântăreaţa face furori cu fotografiile sale postate pe reţelele de socializare în care îşi lasă la vedere frumuseţile cu care a înzestrat-o mama natură.

Recent, artista a postat o poză pe contul său personal de Instagram prin care a reuşit să înnebunească toţi masculii care o urmăresc. Aceştia au avut prilejul să-i admire picioarele lungi şi subţiri şi pe lângă asta, cireaşa de pe tort este chiar posteriorul vedetei, dezgolit pe jumătate. 

Fanii au fost uimiţi de ce picioare perfecte are idolul lor. Ochii le-au căzut însă şi pe posteriorul Ralukăi, acoperit pe jumătate de lenjeria intimă, semitransparentă şi extrem de sexy. Nu e de mirare că imaginaţia bărbaţilor a zburat departe...

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară şi în doar câteva clipe de la postarea fotografiei, admiratorii au asaltat-o cu like-uri şi comentarii apreciative.

"Mamaaă doamne ce picioare frumoase ai 😯😯👍👍😍😉 / Frumos trup ❤️🌹🌹🌹 / Cei mai craci :) 😍😘❤️ / Mâna sus cine a dat zoom!🖐😶😂😂😂😍😍😍 / Foarte frumoasă și sexy ❤️❤️❤️", sunt doar unele dintre comentariilor fanilor încântaţi de o asemenea privelişte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro