FOTO / Raluka, ipostază desprinsă din filmele pentru adulţi. Cântăreaţa a renunţat la sutien şi a încins Internetul cu formele ei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Raluka, ipostază desprinsă din filmele pentru adulţi. Cântăreaţa a renunţat la sutien şi a încins Internetul cu formele ei © Instagram

Raluka, ce le faci? Chiar nu ai milă deloc de sănătatea bărbaţilor? Frumoasa artistă a reuşit să-i bage pe toţi în boală cu o fotografie incendiară, în care se înfăţişează într-o ipostază sexy, parcă desprinsă din filmele pentru adulţi. Vedeta a renunţat la sutien şi i-a lăsat pe masculi să-i admire în voie formele apetisante.

Pe lângă faptul că este extrem de talentată, având o voce inconfundabilă, Raluka este şi o femeie extrem, extrem de sexy. Vedeta a demonstrat de mai multe ori că poate renunţa la inhibiţii, însă de data asta a reuşit să îi lase pe toţi cu gura căscată, oferindu-le o privelişte greu de uitat. 

Vedeta a renunţat aproape de tot la lenjeria intimă, sânii săi fiind acoperiţi doar de braţele subţiri. Îmbrăcată doar într-o pereche de chiloţi de culoare neagră şi cu părul lung, ondulat, ce-i cade în voie pe spate, aşa cum îl avea în anul 2015, Raluka a reuşit să încingă întreg Internetul cu această fotografie, dovadă fiind comentariile admiratorilor care s-au grăbit să-şi arate entuziasmul.

"Superbă ca întotdeauna 🔥 / ❤️❤️❤️ ce femeie frumoasă! / Sexyy ohh👏😘😘 / Pfiiuuu Raluca !!! O groază de telefoane pline de bale...trebuia să îmi deschid un service !!! 😝 / 🔥 foarte frumoasă și sexi frumos corp superb pupici dulci🔥🔥🔥 / Răvășitoare! / Wow 🔥 🔥 🔥", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor, care au asaltat fotografia cu mii de like-uri şi comentarii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro