FOTO / Reacția lui Alex Bodi, imediat după ce Bianca a făcut publice imaginile în care este desfigurată! "Ai vrut să sari din mașină și ai cerut bani"

+2 click pentru
galerie

FOTO / Reacția lui Alex Bodi, imediat după ce Bianca a făcut publice imaginile în care este desfigurată! "Ai vrut să sari din mașină și ai cerut bani" © Instagram

Imediat cum Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile în care a fost bătută de Alex Bodi, reacția afaceristului nu a întârziat să apară! Fostul soț al blondinei susține că Bianca a vrut să se arunce din mașină și că i-a cerut bani!

Este de necrezut cât de departe s-a ajuns în scandalul momentului! După ce a fost snopită în bătaie de Bodi, Bianca a ales să facă totul public și a postat imaginile cu ea desfigurată în mediul online. De asemenea, blondina este pregătită să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate, așa cum a scris și pe fotografie. 

"Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun acum autoritățile despre "bărbăția" ta", este mesajul scris de Bianca pe screen-ul postat. 

Reacția lui Alex Bodi

Afaceristul nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat imediat, aducând argumente compromițătoare la adresa fostei soții. Potrivit spuselor lui, Bianca ar fi încercat să se arunce din mașină. În plus, blondina i-ar fi cerut o sumă de bani lui Bodi și ce credeți.. el i-a și dat!

"Oare ce vor spune autoritățile când află că ai vrut să sari din mașină.. și mai ales, că ai cerut bani, iar eu te-am plătit?", a fost mesajul postat de afacerist. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro