FOTO/ Ruby, în stare de șoc. Locuința sa a fost distrusă în doar câteva momente

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Ruby, în stare de șoc. Locuința sa a fost distrusă în doar câteva momente © instagram

Ruby este o mare iubitoare de animale și devine foarte sensibilă atunci când vine vorba despre animale de companie, mai ales câinii și pisicile. Pentru că și-ar dori să aibă grijă de toate patrupedele din această lume, cântăreața a decis să adopte cât mai multe. S-a mutat recent în noua casă, iar acolo are cu ea mulți căței, dar și câteva pisici, însă mare i-a fost șocul, ieri, când a ajuns acasă. 

Ruby este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și la fel cum fanii o iubesc și o îndrăgesc, cântăreața are și ea o mare dragoste, animalele. Nu poate să își stăpânească emoțiile atunci când vine vorba despre patrupezi, așa că s-a decis ca atunci când se va muta într-o locuință mai mare să ia cu ea câțiva căteluși și pisici. Așa a și făcut.

Imediat ce s-a mutat într-un apartament foarte spațion, Ruby și-a luat cu ea în noua casă ființele importante din viața ei: iubitul, bunica, câțiva căței și pisici. Patrupezii sunt foarte răsfățați de cântăreață, însă mare i-a fost mirarea, ieri, când a ajuns acasă. A intrat pe ușă și....șoc. O parte din locuința ei a fost distrusă de către ”prietenii” ei. ”Mi-au tăiat filmul[...] Ce-i asta?”, a repetat de câteva ori cântăreața, filmând o parte din casă unde căței și pisicile și-au făcut de cap. 

Și-a luat apartament de lux 

Potrivit informațiilor furnizate de dezvoltator, 160.000 de euro, fără TVA, a costat triplexul lui Ruby. Dar totul a meritat, declară artista, care vede apartamentul ca locuința ei de vis, conform Libertatea. 
Cântăreața a muncit din greu pentru a-și satisface dorința, în copilărie ducând o viață grea alături de bunica sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro