FOTO / S-a aflat! Ce scrisoare a primit Răzvan Fodor de la soția lui la Asia Express

+4 click pentru
galerie

FOTO / S-a aflat! Ce scrisoare a primit Răzvan Fodor de la soția lui la Asia Express © Instagram

Lacrimi de dor au curs la Asia Express. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi, în timp ce se aflau în cea mai inedită experiență a vieții lor. Iată ce scrisoare emoționantă a primit Răzvan Fodor de la soția lui!

Asia Express este cu siguranță o experiență nouă, plină de suspans pentru fiecare concurent. Echipele trec în fiecare zi printr-o serie nouă de încercări, acestea punându-le la încercare răbdarea, tenacitatea și înțelepciunea. Multe dintre probele concursului au fost foarte grele, însă vedetele noastre continuă să lupte cu îndârjire pentru câștigarea marelui premiu.

Pentru a le mai alina dorul de casă și de cei dragi, concurenții au primit, pe rând, câte o scrisoare de la cele mai apropiate persoane inimii lor. Răzvan Fodor a primit o scrisoare de la soția sa, iar cuvintele așternute pe hârtie de partenera lui de viață l-au emoționat extrem de mult, atât pe el, cât și pe mulți dintre telespectatori.

De curând, Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor le-a satisfăcut curiozitatea fanilor emisiunii Asia Express și a făcut publică scrisoarea pe care i-a trimis-o partenerului său în cadrul show-ului.

Scrisoarea i-a fost adresată colegului său de echipă, lui Chef Sorin Bontea, prin care l-a rugat să aibă grijă de soțul ei, să-l motiveze și să-l facă să nu renunțe.

„Dragă Sorin, am auzit că așa golani bătrâni cum sunteți, alergați ca la 20 de ani, iar de aici trag concluzia că stai bine cu inima, așa că o să intru direct în subiect. Să nu crezi că vreau să pun presiune pe tine, dar de Fodor trebuie să ai grijă ca de o specie protejată. Rogu-te, încă o dată, ai grjiă de el, că eu nu am cum, tocmai de aici”, așa și-a început scrisoarea Irina Fodor.

Scrisoarea integrală o puteți citi în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro