FOTO / Sala e închisă, dar au găsit imediat soluția! Cum reușesc ”bombele showbizului”, Ana Mocanu și Loredana Chivu să-și mențină formele la standarde înalte!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Sala e închisă, dar au găsit imediat soluția! Cum reușesc ”bombele showbizului”, Ana Mocanu și Loredana Chivu să-și mențină formele la standarde înalte! © arhiva

Chiar dacă nu mai pot merge la sală pentru o perioadă din cauza pandemiei de coronavirus care s-a instalat peste România, Loredana Chivu și Ana-Maria Mocanu au găsit imediat soluția. Cele două dive au ieșit la alergat în parc pentru a-și întreține formele apetisante!

Sunt unele dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc și fac ele ce fac și nimeni nu le poate întrece. Loredana Chivu și Ana-Maria Mocanu surprind de fiecare dată cu orice apariție de-a lor, dar pentru asta au tras din greu de fiare la sala de sport, încât să aibă cele mai ”intersante” forme, spre bucuria tuturor bărbaților.

Pentru că pandemia de coronavirus a oprit pentru o perioadă activitatea în sălile sportive, cele două fete provocatoare au ieșit în parc la alergat pentru a putea să-și mențină silueta la standarde înalte și ca formele să rămână la fel! 

Loredana Chivu, foc și pară. Mașina de zeci de mii de euro i-a fost incendiată!

Loredana Chivu a trăit șocul vieții sale! Mașina luxoasă pe care o conducea zi de zi i-a fost incendiată, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru blondina. 

„Am fost foarte șocată să îmi văd mașina în flăcări. Eu, fratele meu și mama mea am trăit un coșmar și această femeie trebuie să plătească în fața legii. Toate probele au condus spre ea. Individa care a făcut acest lucru este arestată la domiciliu și, în continuare, urmează o anchetă la procuratură privind faptele grave pe care le-a săvârșit. Nici măcar nu o cunoșteam. Nu aveam niciun fel de implicare. Mi se pare că trăiesc un coșmar. Nu îmi vine să cred nici acum că mi s-a întâmplat asta. Sper din suflet să plătească pentru tot ce a făcut. O să treacă toate și o să se așeze lucrurile.”, a spus Loredana Chivu pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro