FOTO / Sânziana Buruiană, așa cum n-a mai fost văzută. Cum arată diva fără strop de machiaj

+3 click pentru
galerie

FOTO / Sânziana Buruiană, așa cum n-a mai fost văzută. Cum arată diva fără strop de machiaj © arhiva

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai dorite femei din showbiz, iar dacă pentru o perioadă diva a părăsit luminea reflectoarelor, acum blondina a decis să le arăte tuturor cum este cu adevărat.

Sânziana Buruiană a fost dintotdeauna o prezență plăcută în showbizul autohton, iar dacă pentru o perioadă a dorit să rărească aparițiile TV, acum blondina a revenit în lumina reflectoarelor și a decis să le arăte tuturor cum este ea de fapt.

Invitată într-o emisiune, Sânziana Buruiană și-a luat inima în dinți și în văzul tuturor și-a dat jos machiajul, rămânând astfel naturală, așa cum este probabil când pășește acasă la fiica sa

Diferențele nu sunt majore în cazul Sânzianei Buruiană, iar de-a lungul timpului diva a recunoscut tot ce s-a întâmplat în viața ei, atât intervențiile, cât și problemele pe care le-a întâmpinat până la această vârstă.

Dacă nimeni nu s-ar fi așteptat că Sânziana Buruiană să intre în rolul de mamă, iată că frumoasa divă este tare mândră de statusul pe care îl are de câtiva ani și mereu radiază de fericire când vorbeste despre fiica sa.  

”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, spunea Sânziana Buruiana, potrivit Click

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro