FOTO / Sânziana Buruiană își transformă fetița pe zi ce trece. Micuța Izabela seamănă tot mai mult cu mama ei

+3 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană și fiica sa © Instagram

Sânziana Buruiană a obișnuit pe toată lumea să își îmbrace fetița, pe micuța Izabela, după ultimele tendințe. Deși oamenii au criticat-o dur de foarte multe ori că își „pițiponcește” fetița, Sânziana Buruiană se apără de fiecare dată și le spune tuturor că acesta este modul în care cea mică își dorește să se îmbrace. 

Fetița Sânzianei Buruiană este, de departe, unul dintre cei mai cocheți copii din showbizul românesc și asta pentru că blondina se asigură mereu să-i cumpere cele mai frumoase și mai în tendințe ținute. De curând, Sânziana Buruiană și-a îmbrăcat fetița în roz, într-o pereche de pantaloni evazați jos, o bluză roz și o blăniță de aceeași culoare, iar imaginea a devenit virală pe internet.

De foarte multe ori, Sânziana Buruiană a fost criticată de oameni pentru că își „pițiponcește” fetița, dar vedeta le-a spus tot de atâtea ori că cea mică își dorește foarte mult să arate precum arată ea, iar din această cauză, Sânziana Buruiană și Izabela poartă haine la fel, extensii de păr, lac de unghii și chiar merg împreună, la spa!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro