FOTO / Sărbătoare în familia Elenei Gheorghe. Ce frumos a dat vestea!

+5 click pentru
galerie

Elena Gheorghe şi Cornel împlinesc şase ani de la căsătorie © Instagram

Elena Gheorghe este o femeie împlinită şi fericită. Frumoasa artistă este mamă, soţie şi se bucură de o carieră de succes. Este fericită pe deplin şi arată acest lucru cu fiecare ocazie. Iată că în viaţa sa are loc o nouă bucurie, iar întreaga familie este în sărbătoare.

Elena Gheorghe şi soţul său, Cornel, împlinesc astăzi şase ani de la căsătorie. Elena Gheorghe şi Cornel s-au căsătorit în urmă cu şase ani, iar de atunci viaţa lor s-a schimbat enorm. Cei doi au devenit părinţi de două ori, Nicholas şi Amelie Nicole făcându-i cei mai fericiţi oameni. Aşa cum spuneam, Elena Gheorghe şi Cornel împlinesc astăzi şase ani de la căsătorie, iar fanii le-au făcut o surpriză pe cinste. Fanii au realizat mai multe machete cu cei doi din ziua nunţii şi i-au asemănat cu celebrul personaj Ariel din "Micuţa Sirenă", cu care artista este comparată adesea datorită părului ei roşu.

"De şase ani împreună la bine şi la greu. Iubire adevărată. Astăzi s-au împlinit 6 ani frumoşi de când Elena şi Cornel sunt împreună. Mă bucur că dragostea lor ţine şi până acum şi au reuşit să fie un exmplu pentru noi. Îi iubesc nespus de mult şi mă bucur pentru ei. Vă mulţumim pentru tot, dragilor", este mesajul transmis de fani pentru Elena Gheorghe şi soţul ei Cornel.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro