FOTO / Sărbătoare mare în familia Andrei! Astăzi este ziua de naştere o soţului său. Ce mesaj emoţionant i-a transmis cântăreaţa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Sărbătoare mare în familia Andrei! Astăzi este ziua de naştere o soţului său. Ce mesaj emoţionant i-a transmis cântăreaţa © Instagram

Andra şi Cătălin Măruţă sunt un model demn de urmat pentru toate cuplurile din ţară, având în vedere dragostea pe care şi-o poartă. Astăzi, soţul cântăreţei şi-a aniversat ziua de naştere, iar artista a avut un mesaj extrem de emoţionant pentru acesta.

Andra este o femeie împlinită pe toate planurile. Cântăreaţa are o carieră de succes datorită talentului său incontestabil în muzică şi o familie minunată, formată din soţul său Cătălin şi cei doi copii: David şi micuţa Eva. Astăzi, artista este în culmea fericirii, deoarece partenerul său de viaţă îşi sărbătoreşte aniversarea.

Cântăreaţa a ţinut să împărtăşească această veste cu fanii săi, împărtăşindu-le o fotografie emoţionantă cu ea şi soţul său. Cu această ocazie, Andra i-a transmis lui Cătălin Măruţă o declaraţie frumoasă de dragoste. 

"E ziua lui şi întotdeauna vreau să sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e şi al lui şi invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit! ♥️", a scris Andra pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi Cătălin Măruţă.

Admiratorii celebrului cuplu au fost foarte încântaţi de acest eveniment, drept pentru care şi-au exprimat simpatia prin mii de like-uri şi comentarii.

"La mulți ani!!! Să vă bucurați de tot ce aveți! 🍾🎂 / Fiţi Binecuvântaţi!👏💕La mulţi aniii sănătoşi, Cătălin!🍀🎂🍾🥂🍰 / Cei mai dragi! ❤️", sunt doar unele dintre comentarii fanilor de pe reţelele sociale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro