FOTO / Şi-au făcut poză într-un platou de televiziune, dar nu şi-au dat seama ce se vede în spate. Natalia Mateuţ a dezvăluit mai mult decât a vrut

+3 click pentru
galerie

Natalia Mateuţ şi Ecaterine © Instagram

Natalia Mateuţ şi cântăreaţa Ecaterine s-au fotografiat în platoul Star Matinal, dar nu şi-au dat seama ce se întâmplă în spatele lor. Cele două au zâmbit în faţa fotografului, totul în timp ce pe fundal cineva îşi face de cap.

Vă daţi seama ce se petrece? Ei bine, de când prezintă emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, Mircea Eremia se transformă într-un gurmand. Se pare că Zizik găteşte foarte bine, căci ori de câte ori sexy-asistenta TV pregăteşte ceva, prezentatorul este primul care vrea să guste. Drept dovadă stau fotografiile din galeria de mai sus!

Cel mai probabil asta s-a întâmplat şi astăzi, când Natalia Mateuţ şi Ecaterrine se fotografiau, iar Mircea Eremia se bucura din plin de o prăjitură. Fără să îşi dea seama, prezentatorul de la Antena Stars a fost surprins într-un moment total neaşteptat.

Pe Mircea Eremia, Natalia Mateuţ şi Zizik îi puteţi vedea în fiecare zi, del uni până vineri, de la ora 8:00, pe Antena Stars, în cadrul emisiunii Star Matinal. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro