FOTO / Silvia Dumitrescu, Crăciun cu „peripeții”, după ce a slăbit considerabil: „O să-mi iau și niște medicamente cu mine”

+3 click pentru
galerie

Silvia Dumitrescu © captură video

După ce a reușit să slăbească extrem de mult, Silvia Dumitrescu le-a povestit tuturor cum va petrece Crăciunul, dar și din ce preparate se va înfrupta și pe care le va ocoli. 

Prezentă într-o emisiune de televiziune, Silvia Dumitrescu a povestit totul despre cum va petrece acest Crăciun, dar și ce restricții are, în privința mâncării. Vedeta a slăbit foarte mult, iar acum este extrem de atentă cu alimentația sa. 

„Mi-a adus Moș Crăciun un sacou din paiete. Tocmai ce am vorbit cu băiatul meu, care este la Paris și i-am scris numele de parfum preferat, el mi-a zis și el ce preferă să-i cumpere Moșul, de aici. Vom face Crăciunul împreună, toți vom cânta colinde. În fiecare an împodobesc bradul, e un sentiment extraordinar, mă umple de emoție și de căldură, pentru că de fiecare dată îmi doresc să stăm cât mai mult în familie. 
Când e gata brăduțul mă așez acolo sub el și mă uit așa, spre globuri. Așa făceam cu tatăl meu, râdeam și mă amuzam. 
Am fost atentă la alimentație, am mai pus un pic, trebuie să mai dau jos. Eu întotdeauna gătesc de Crăciun, eu fac cea mai bună salată de boeuf și cea mai bună friptură la cuptor. 
Eu nu prea mănânc porc de obicei, decât de Crăciun. Îmi plac chestiile astea pe care le primesc de la țară. O să mânânc mai puțin, o să gust din toate. O să fiu atentă, o să-mi iau și niște medicamente cu mine”
a povestit Silvia Dumitrescu, într-o emisiune de televiziune. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro