FOTO / Simona Gherghe, de urgenţă cu fiica sa la spital. Ce s-a întâmplat cu micuţa Ana

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Gherghe, de urgenţă cu fiica sa la spital. Ce s-a întâmplat cu micuţa Ana © Instagram

Simona Gherghe le-a dat motive de îngrijorare fanilor. De curând, fosta prezentatoare a emisiunii "Acces Direct" le-a transmis acestora că fiica sa a ajuns pe mâinile medicilor, împărtăşindu-le o fotografie cu micuţa Ana aflată în spital.

Simona Gherghe este cea mai fericită mămică, de când în viaţa sa au apărut cele două minunăţii, fiica sa Ana şi mezinul Vlad Ioan. Din păcate, vedeta a trecut prin clipe neplăcute, atunci când fetiţa a trebuit să ajungă la spital, însoţită bineînţeles de mama sa.

Recent, Simona Gherghe a postat pe conturile sale de socializare o fotografie cu micuţa Ana, în timp aşteptau pe holurile spitalului, pentru a se prezenta la doctor. Fetiţa avea o mască de protecţie la nivelul feţei şi aştepta cuminte, alături de mama ei, ca să-i vină rândul pentru consultaţie. Vedeta nu a dezvăluit deocamdată motivul vizitei la medic, însă le-a transmis internauţilor un sfat pentru copiii acestora.

"Ana, aşteptând să intre la doctor. Bine ar fi fost să poarte toţi copiii câte o mască... am auzit un recital de tuse", a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul fotografiei cu fetiţa ei.

"Încep să-mi fac griji"

De curând, vedeta le-a povestit admiratorilor săi o întâmplare şocantă. Simona Gherghe le-a mărturisit că în timp ce se afla la un restaurant a observat diverşi oameni care au intrat în local, însă niciunul dintre aceştia nu s-a spălat pe mâini înainte să mănânce.

”Sunt într-un restaurant dintr-o zonă aglomerată a Capitalei. Stau de vreo 45 de minute și privesc oamenii care intră. Câți credeti că au mers să-și spele mâinile înainte de masă? Exact. Niciunul. De-abia acum încep să-mi fac griji în legătura cu coronavirusul...#spălațivamâinile”, a scris vedeta pe contul său de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro