FOTO / Simona Halep a făcut o criză de nervi după ce a fost eliminată de la Australian Open! Tenismena şi-a distrus racheta

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Halep a făcut o criză de nervi după ce a fost eliminată de la Australian Open! Tenismena şi-a distrus racheta © Facebook

Simona Halep a suferit o criză de nervi, după ce a fost eliminată de la Australian Open. Din cauza furiei, tenisemna şi-a pierdut controlul şi şi-a distrus racheta!

Cu toţii ştim că Simona Halep este un nume consacrat în domeniul tenisului, în ţara noastră. Deşi ştie că este cea mai bună, astăzi, după înfrâgerea suferită la Australian Open, tenismena nu a mai putut să facă faţă furiei şi şi-a distrus racheta

Simona a fost surprinsă de către fotografi în timp ce îşi făcea racheta praf, izbind-o de mai multe ori cu putere de sol. Nimeni nu se aştepta la reacţia pe care tenismena a avut-o, mai ales că nu a avut niciodată ieşiri de acest gen.

Pe lângă faptul că a fost înfrântă, nervii lui Halep s-au intensificat în momentul în care a conştientizat micile greşeli pe care le-a făcut pe parcursul întregului meci, greşeli care i-au adus pierderea.

Prima reacţie a Simonei Halep , după ce a suferit criza de nervi

Tenismena este dezamăgită de faptul că a pierdut şi este conştientă că trebuia să fie mult mai atentă. Cu toate acestea, viaţa merge înainte, potrivit spuselor Simonei.

„Să pierzi așa doare mai tare, cu siguranță. Sufăr acum, trebuie să recunosc asta. Dar viața merge înainte! Cred că aș fi putut fi puțin mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. Am fost un pic prea defensivă la acele mingi și nu am putut prelua controlul punctului.”, susţine Simona Halep pentru DigiSport.

Totodată, Halep îi recunoaştele meritele adeversarei, care a fost mult mai puternică decât ea.

„Muguruza a servit bine în momentele importante. Returul meu nu a fost grozav azi. Cred că amândouă am făcut un meci bun, dar în final ea a fost mai puternică. În momentele cruciale ea a fost mai curajoasă decât mine”, a completat tenisemna.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro