FOTO / Singurele imagini de la nunta Roxanei Ionescu și a soțului său. Abia acum au fost făcute publice

+3 click pentru
galerie

FOTO / Singurele imagini de la nunta Roxanei Ionescu și a soțului său. Abia acum au fost făcute publice © arhiva

Roxana Ionescu și logodnicul său s-au căsătorit în această lună în mare secret însă abia acum a făcut publice primele imagini de la nuntă. Cei doi au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor, așa cum și-au dorit. 

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit ăn această lună în mare secret. Cei doi au avut parte de nunta mult visată, însă totul a fost discret, însă pregătit cu foarte mult bun gust și mare atenție. 

Roxana Ionescu abia acum a publicat primele imagini pe contul său de socializare de la cel mai important eveniment din viața ei. Prima imagine îi surprinde pe cei doi miri într-o fotografie ce nu o vor uita niciodată, îmbrățișați, tânăra îl privește pe soțul său cu multă afecțiune și trăiește din plin ziua la care a visat dintotdeauna. 

În cea de-a doua imagine se poate observa că fericirea nu are limite, iar Roxana Ionescu și soțul sunt mai bucuroși ca niciodată. Fanii au reacționat imediat cu foarte multe aprecieri, dar și multe complimente pentru cei doi îndrăgostiți. 

Roxana a pierdut de curând o sarcină

În vara anului trecut, Roxana Ionescu, care urma să devină mamă pentru prima oară, a pierdut sarcina. Ea împreună cu bărbatul cu care s-a căsătorit au trecut prin clipe grele, însă au reușit să treacă peste aceea perioadă și să se bucure de viață. 

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient”, declara Tinu Vidaicu, la vremea respectivă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro