FOTO / Soțul Andreei Esca împlinește 50 de ani. Imagini de colecție cu familia prezentatoarei

+5 click pentru
galerie

FOTO / Soțul Andreei Esca împlinește 50 de ani. Imagini de colecție cu familia prezentatoarei © Instagram

Sărbătoare mare în familia Andreei Esca! Partenerul de viață al cunoscutei prezentatoare împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani. Iată ce mesaje a primit din partea vedetei și a fiicei sale, Alexia Eram!

Andreea Esca și Alexia Eram sunt la fel de încântate de acest eveniment important. Așadar, amândouă s-au întrecut în declarații de dragoste, încă de la primele ore ale zilei.

Frumoasa prezentatoare a marcat aniversarea partenerului său de viață printr-un mesaj emoționant, dar și câteva fotografii de colecție cu acesta, realizate în perioada tinereții.

„Ți-am zis eu că n-o să fie ușor la 50, dar nu mă așteptam chiar la asta 🤣🤦‍♀️ Și nici hashtagul #fiipozitiv nu se prea potrivește 🥳 La mulți ani@douglaslormand”, a scris Andreea Esca pe contul său de Instagram.

Nici Alexia Eram nu s-a lăsat mai prejos. Cântăreața le-a împărtășit admiratorilor din mediul virtual mai multe imagini cu ea și tatăl său. 

„Fericiți 50 de ani! ❤️ Mulțumesc că ai fost mereu acolo pentru a mă ține de mână. Ești cel mai bun tată pe care l-am putut cere vreodată. Te iubesc! ❤️”, a scris Alexia Eram pe rețelele sociale în dreptul fotografiilor cu ea și tatăl ei.

Potrivit spuselor sale, chiar dacă nu se află fizic unul lângă celălalt, Alexia Eram este mereu cu gândul la tatăl ei. 

„Chiar dacă nu suntem alături acum... sunt cu gândul și inima lângă tine! #celmaibuntată Te iubesc”, a mai scris Alexia Eram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro